Disco Spins

Discodansen op het Disco Spins videoslot

Ga even met de voetjes van de vloer en speel mee op het Disco Spins videoslot. Deze online gokkast staat helemaal in het teken van discodansen. De makers van Net Entertainment hebben hiermee een zeer vrolijk en kleurrijk slot op de markt weten te brengen. Het Disco Spins slot beschikt over vijf rollen en drie rijen. De standaard opzet zorgt voor meer gemak en rust, terwijl de bijzondere features juist voor meer spanning weten te zorgen.

De symbolen

Er komen op de Disco Spins gokkast dan ook speciale Disco symbolen voorbij, maar ook de Wild feature zal actief zijn op de speelautomaat. Er kunnen gratis spins gewonnen worden, welke op meerdere manieren gebruikt kunnen worden en die keuze ligt volledig in jouw handen.

Hoe werkt het Disco Spins videoslot?

Het Disco Spins slot kent een gewone opzet, weinig verrassingen daarin. Er staan twintig winlijnen voor de spelers klaar, deze kunnen niet aangepast worden. De inzet veranderen kan simpelweg door de muntwaarde te veranderen. Naast de spannende Disco symbolen zijn er ook veel standaardsymbolen te vinden op de rollen. Echte Wild symbolen komen niet voor bij dit spel, maar er zijn acht posities op de rollen te vinden die in een Wild feature kunnen veranderen.

Wild feature

De Wild feature kan geactiveerd worden door middel van kleuren, veranderd het vak met een danser in dezelfde kleur als de danser? Dan zal dat desbetreffende vak omgetoverd worden in een Wild. Klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar dit heb jij zo onder de knie.

Gratis spins op de Disco Spins gokkast

Krijg jij drie keer het Scatter symbool op de rollen, dan worden er tien gratis spins toegekend met één van de vijf dansers. Hierdoor heb jij op het Disco Spins slot dus extra grote kansen op winsten, aangezien de Wild features vlugger worden gestart. Alle winsten worden tijdens de gratis spins driemaal uitbetaald, dat kan aardig hard oplopen!