Snake Slot

Videoslot met slangen thema

De Argentijnse ontwikkelaar Leander heeft nog geen groot assortiment, maar er zijn wel meer dan genoeg leuke gokkasten te vinden. Het Snake Slot videoslot is daar een perfect voorbeeld van. Deze online gokkast kent een standaard opzet, maar de vormgeving is zeker uniek te noemen. Alles in deze gokkast draait om slangen, precies zoals de naam al verteld. Maar er zullen ook meer dan genoeg symbolen van fruit langskomen op de speelrollen.

Winst vergroten met gratis spins

Het is mogelijk om een mooi aantal gratis spins te verdienen, waarin de kansen op winst een stuk sneller zullen oplopen. Dat komt allemaal door een bijzondere extra speelfunctie die in dat geval actief zal zijn. Een ander voordeel is het bonusspel, waarbij ook leuke geldprijzen gewonnen kunnen worden op het Snake Slot slot.

Hoe werkt het Snake Slot videoslot?

Het Snake Slot videoslot kent een basisopzet, waardoor er veel overzicht zal zijn. Het bonusspel en de gratis spins maken het spel een stukje spannender. Er zal gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen. Stel voor het begin nog even het aantal winlijnen in en de inzet per lijn. Qua symbolen komen voornamelijk slangen voorbij en deze herbergen nog een bijzondere functie.

Wild feature

Een van de slangen is bijvoorbeeld de Wild feature, die voor een snellere winst kan zorgen. Maar als dat desbetreffende symbool op de vijfde rol komt te staan, dan zal een speciale feature van start gaan. Jij mag namelijk twee keer gratis draaien met een extra Wild, daarnaast zullen de geldprijzen hoger zijn tijdens de gratis draaien.

Gratis spins op het Snake Slot

Als jij driemaal het zogenaamde Scatter symbool op de rollen krijgt, dan zullen er gratis spins van start gaan op het Snake Slot. Daarnaast worden er vaak extra gratis draaien weggeven tijdens deze modus, waardoor er lang voor niets kan worden doorgespeeld. En de extra speelfunctie is ook bij de modus actief!