Mad Piñatas

Mexicaanse sferen met Mad Piñatas

De ontwikkelaar Leander bracht kortgeleden een kleurrijke speelautomaat uit, het gaat ditmaal om de Mad Piñatas gokkast. Het gaat om een complete gokkast, waarbij het de speler aan helemaal niets zal ontbreken. De standaard opzet zorgt voor overzicht en gemak, terwijl de bijzondere extra’s het spel juist van wat meer spanning voorzien. Er kan altijd nog even gratis geoefend worden op de Mad Piñatas gokkast, ga hiervoor naar het Thrills Casino.

Bonusspel

Het bonusspel op de Mad Piñatas speelautomaat is erg leuk, aangezien jij de kans krijgt om enkele piñatas kapot te slaan. Wie weet valt er wel een enorme prijs uit! Daarnaast beschikt dit slot ook over gratis spins, waarbij er ook een speciale feature actief zal zijn.

Hoe werkt het Mad Piñatas videoslot?

Bij het Mad Piñatas videoslot moet er allereerst even goed op de inzet gelet worden. Bepaal met hoeveel winlijnen jij wilt gaan spelen, er kunnen er maximaal 25 geactiveerd worden. Het is ook mogelijk om met slechts een enkele winlijn te spelen, al zal de kans op winst dan enorm afnemen. Stel ook de inzet per winlijn even in, zodat er met het juiste bedrag per draai gespeeld zal worden.

Symbolen

Het zal meteen opvallen dat er op de tweede, derde en vierde rol stokken staan afgebeeld. Deze lijken in eerste instantie weinig te doen, maar dat is niet het geval. De stokken kunnen zich namelijk verplaatsen naar een willekeurig vlak op een rol, deze leiden uiteindelijk tot gratis spins. De Wild symbolen zijn de ijzeren piñatas, deze kunnen een groot deel van de andere symbolen vervangen.

Gratis spins op de Mad Piñatas gokkast

Onder de stokken komen piñatas tevoorschijn, deze leveren tien gratis spins op. Maar voor elke piñata die ook daadwerkelijk onder de stok terecht komt krijg jij nog meer gratis draaien toegekend. Er kunnen dus grote aantallen aan gratis spins gewonnen worden op het Mad Piñatas slot.